Re-integratie → Werknemer

Uitval en terugkeer

Ben je langdurig uitgevallen? Schakelt je werkgever een re-integratiebedrijf in om je te helpen bij terugkeer naar werk?

Hervatting van je eigen werk of ander werk bij je huidige werkgever wordt re-integratie 1e spoor genoemd. Zijn er geen mogelijkheden bij je huidige werkgever? Moet je aan het werk zien te komen bij een andere werkgever? Dan krijg je te maken met re-integratie 2e spoor.

Een re-integratietraject vergt veel van je. Je bent onzeker over je toekomst, je raakt je vertrouwde omgeving kwijt en je hebt te maken met fysieke, psychische of emotionele beperkingen. Je re-integratie vraagt om deskundige, persoonlijke en betrokken begeleiding.

Mens en arbeidsmarkt

De coaches van Happel Company zijn experts in re-integratie van mensen die zijn uitgevallen met fysieke, emotionele of psychische beperkingen. Daarin zijn wij altijd gericht op wat je wel kunt, rekening houdend met je eventuele belemmeringen.

Ook zijn wij loopbaanprofessionals die verstand hebben van mensen en van de arbeidsmarkt.
We begrijpen wat het betekent als je ziek wordt, naar ander werk uit moet zien, de zorgen die je dan hebt over je gezondheid, je inkomen en je toekomst. Wij weten ook wat nodig is om weer aan het werk te komen op een plek waar jij tot je recht komt.

Werkloos en afkomstig uit het primair onderwijs?

Happel Company is contractpartner van het Participatiefonds Primair Onderwijs. Ben je werkzoekend en afkomstig uit het primair onderwijs? Dan krijg je, afhankelijk van de hoogte en duur van de werkloosheidsuitkering, via het Participatiefonds begeleiding bij het zoeken naar een andere baan. Jij kunt bij Happel Company het re-integratietraject EKO (Eigen Keuze Overeenkomst) volgen, waarin je individueel gedurende maximaal een jaar geholpen wordt bij het vinden van nieuw werk.

Meer informatie over vindt je onder stappenplan re-integratie.

  • Team Happel Company

  • Happel Company, landelijk opererend outplacement-, re-integratie- en loopbaanadviesbureau. Met loopbaancoaches erkend door CMI, Noloc, Nobco, Ergotherapie Nederland of NfM.
    Klik hier voor een presentatie van coaches.

  • Contact

  • Neem vrijblijvend contact op via info@happelcompany.nl, of bel 070 - 220 22 99.
    We maken graag persoonlijk kennis in een kosteloos, oriënterend gesprek.
    Klik hier voor meer contactgegevens.