Outplacement → Intro

Van werk naar werk

Outplacement biedt uitkomst wanneer een functie is vervallen door reorganisatie, een medewerker niet kan voldoen aan functie-eisen of niet meer past binnen een veranderende organisatie.

Werkgever en werknemer

Outplacement biedt u als werkgever de mogelijkheid om zorgvuldig, beheersbaar en efficiënt afscheid te nemen van een of meer medewerkers. Als medewerker krijg je de gelegenheid om onder professionele begeleiding een nieuwe, passende werkkring te vinden.

Happel Company onderkent de verschillende belangen van de opdrachtgever en de vertrekkende medewerker. Outplacement is geslaagd als de medewerker een nieuwe bestemming heeft gevonden en zonder wrok terugblikt op zijn voormalige werkgever.

Conflict en oplossing

Als dat niet vanzelf gaat, of ernstiger, een arbeidsconflict het maken van goede afspraken omtrent beëindiging van een arbeidsovereenkomst in de weg staat, dan kan exit mediation een oplossing bieden. Happel Company kan in dat geval een onafhankelijke mediator inschakelen die met beide partijen werkt aan herstel van communicatie en het pad effent naar heldere afspraken. Klik hier om meer te lezen over exit mediation.

Aandacht en arbeidsmarkt

Loopbaanprofessionals van Happel Company combineren persoonlijke aandacht met focus op de arbeidsmarkt. Stilstaan waar nodig, doorpakken waar mogelijk. Nagenoeg alle outplacementcliënten vinden nieuw werk.

Voor toegespitste informatie, klik op werkgever, werknemer, of op stappenplan outplacement.

  • Team Happel Company

  • Happel Company, landelijk opererend outplacement-, re-integratie- en loopbaanadviesbureau. Met loopbaancoaches erkend door CMI, Noloc, Nobco, Ergotherapie Nederland of NfM.
    Klik hier voor een presentatie van coaches.

  • Contact

  • Neem vrijblijvend contact op via info@happelcompany.nl, of bel 070 - 220 22 99.
    We maken graag persoonlijk kennis in een kosteloos, oriënterend gesprek.
    Klik hier voor meer contactgegevens.