Coaches en Locaties

Stijn HappelDen Haag

Stijn Happel is initiatiefnemer van Happel Company. Stijn heeft een flinke staat van dienst in outplacement, re-integratie en loopbaancoaching en persoonlijke coaching.

Cliënten die ontslagen of uitgevallen zijn waarderen zijn respectvolle, dicht-op-de-huid-coaching. Stijn is een zeer betrokken én stevige sparringpartner die stilstaat bij wat aandacht vraagt, en beweging brengt in wat vastzit. Daarmee stimuleert hij zelfvertrouwen en daadkracht, waarmee zijn cliënten — bewust van wat zij te bieden hebben — de arbeidsmarkt opgaan, of beter in hun vel zitten in leven en werk.

Stijn is dé expert in het samen met zijn klant opbouwen van een aansprekend CV. Hij leert werkzoekende cliënten gebruik maken van Social Media zoals LinkedIn, onmisbare hulpmiddelen bij het vinden van nieuw werk.

Kernwoorden in feedback van cliënten zijn: inspiratie en realisatie, mensgericht en doelgericht, diepgang en humor.

Stijn volgde de vierjarige beroepsopleiding EssentieCoaching aan de Academie voor Transformatiewerk Nederland. Ook is hij FLOW Loopbaanadviseur, speciaal voor medewerkers van wooncorporaties.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Wim AartsenRotterdam, Den Haag

Wim is een empathische begeleider die rust uitstraalt en bij wie je je snel veilig voelt. Hij is een ervaren coach met een sterk focus op resultaat. Hij heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in loopbaancoaching, outplacement en personal coaching. Wim komt snel tot de kern van wat er speelt en hij begeleidt je op een open, positieve en pragmatische manier naar een oplossing voor jouw vragen. Klanten waarderen zijn warme betrokkenheid, zijn deskundigheid en zijn zorgvuldige begeleiding.

Je kunt bij Wim terecht met vragen als:

"ik zit vast in mijn loopbaan, ik wil hier uitkomen maar hoe pak ik dat aan?",
"ik heb het gevoel dat ik meer in mijn mars heb dan wat er nu uitkomt",
"Ik wil eigenlijk verandering maar ik weet niet waar te beginnen"

Voor zijn opleiding tot loopbaanprofessional volgde Wim de driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP).

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Daniëlle StroesRegio Arnhem, Utrecht, Gelderland, Overijssel

Daniëlle Stroes is een warmhartige en scherpzinnige coach voor mensen die op een of andere wijze vastlopen in hun werk of leven. Sinds 2011 heeft zij een praktijk als zijnsgericht personal coach. Die diepgaande, persoonlijke wijze van coachen nam Daniëlle mee in haar scholing en ontwikkeling tot loopbaancoach en re-integratiecoach met begeleiding bij burn-out, depressie en angstklachten als specialisaties.

Daniëlle's wens is dat mensen hun ware potentie ontdekken en deze met hart en ziel inzetten in hun leven en werk. Soms vraagt dat de moed om buiten de vertrouwde paden te treden. Klanten waarderen haar nabije en zorgvuldige begeleiding hierbij.

Daniëlle is beschikbaar voor loopbaancoaching, outplacement en re-integratie 1e en 2e spoor.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Karin van HulstRotterdam

Karin van Hulst heeft zich als ergotherapeut toegespitst op het gebied van arbeid. Met deze bagage begeleidt ze cliënten — ook met (lange) afstand tot de arbeidsmarkt — naar passend nieuw werk.

Ze houdt daarbij rekening met lichamelijke of psychische beperkingen, maar is in de eerste plaats gericht op het zien en benutten van mogelijkheden. Haar manier van werken is praktisch en gestructureerd.

Cliënten in re-integratietrajecten omschrijven Karin als enthousiast, positief kritisch en nieuwsgierig.

Karin is behalve als re-integratiecoach en ergotherapeut ook geschoold in het werken met instrumenten die inzicht geven in de arbeidsmogelijkheden van mensen met een functiebeperking.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Anja van den DamRegio Arnhem (De Steeg), Utrecht

Anja van den Dam heeft tijdens haar beroep van journalist het vermogen ontwikkeld om snel tot de kern door te dringen. Als coach past zij deze heldere en empathische blik toe in outplacement, loopbaancoaching en persoonlijke coaching.

Opgeleid aan de School voor Zijnsoriëntatie — een zesjarige post HBO-opleiding — heeft zij haar inzicht in mensen en hun gedrag verder verfijnd. Ze stimuleert hen om te leven en werken vanuit vrijheid en authenticiteit.

Anja is daarnaast opgeleid tot wandelcoach, zodat je kunt kiezen of je binnen of buiten — of in een combinatie van beide — begeleid wilt worden. Een wandeling in de natuur ontspant, werkt stressreducerend, is gezond en gewoon ook fijn. Je zintuigen worden aangesproken: je voelt de warmte of frisheid van de lucht, de zon of regen op je huid. Zo wordt de coaching een totaalervaring, waarin naast je hoofd ook je lichaam, je zintuigen en de natuur informatiebronnen zijn.

Haar klanten noemen Anja deskundig, betrouwbaar en helder, zowel to the point als diepgaand. Zij helpt haar cliënten op inspirerende wijze op weg in leven en werk.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Marja HoogesteijnVleuten, Utrecht

Marja Hoogesteijn heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg. Zij heeft een ergotherapiepraktijk in Leidsche Rijn bij Utrecht.

Leidsche Rijn is een bloeiende wijk met jonge mensen waar Marja veel arbeidsgerelateerde problematiek tegenkomt. Marja ontwikkelde een passie in het begeleiden van cliënten bij en naar arbeid.

Als re-integratiecoach werkt Marja werkt praktisch en servicegericht. Zowel cliënten met een lange als met een korte afstand tot de arbeidsmarkt ziet zij als uitdaging. Het duidelijk in kaart brengen van iemands lichamelijke en/of psychische mogelijkheden en daarmee een plek voor hen helpen vinden op de arbeidsmarkt, dat is haar kracht.

Marja is erg toegankelijk waardoor netwerken en enthousiasmeren haar op het lijf geschreven zijn.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Ellen van den WittenboerEindhoven e.o.

Ellen, een zeer ervaren coach, floreert in alle begeleidingsvormen waar talent van mensen telt, denk aan oriëntatie op een volgende functie, arbeidsmarktbewerking en het vinden van een nieuwe baan (outplacement).

Cliënten ervaren Ellen als een energiegever, die op een warm-persoonlijke, open en humorvolle wijze gesprekken voert. Daarbij maakt ze gebruik van haar praktische, kritische en nauwkeurige inslag. Vanuit haar oprechte drijfveer om mensen te laten floreren helpt zij cliënten inzichten en creatieve antwoorden te vinden op hun loopbaan- en/of levensvragen.

Ellen beschikt over een groot netwerk dat zij graag inzet. Ook verzorgt ze netwerk- en social media (LinkedIn) trainingen waarmee cliënten leren hun eigen netwerk op te bouwen en aan te spreken.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Ditty BakkerDordrecht, Rotterdam

Ditty Bakker heeft ruime ervaring in begeleiding van mensen met stress- en werkgerelateerde klachten en is expert in re-integratie naar eigen werk of naar een nieuwe werksituatie.

Als loopbaanprofessional zoekt zij met haar cliënten naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Haar manier van werken is betrokken, onderzoekend en oplossingsgericht. Ditty weet op een lichtvoetige wijze te prikkelen en helpt haar cliënten daardoor snel tot de kern te komen. Van daaruit koerst de begeleiding aan op een concreet resultaat.

Ditty volgde de driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Behalve loopbaancoach en re-integratieprofessional is Ditty beeldend kunstenaar en begeleidt zij creatieve ontwikkelingsprocessen.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Jos van de BurgNoord-Brabant, Gelderland, Utrecht

Jos van de Burg is een gedreven en zeer ervaren coach met een sterke focus op resultaat en met hart voor zijn klanten.

Klanten met vragen over hun loopbaankoers, outplacement, re-integratie 1e en 2e spoor en burn-out waarderen zijn warme betrokkenheid, zijn deskundigheid en vinden hem een prettige gesprekspartner.

Jos is gecertificeerd burn-outcoach (CSR-centrum). Wandelend coachen is een van de vormen van begeleiding die hij aanbiedt aan zijn burn-outklanten, maar ook aan managers en medewerkers met coachingsvragen.

Jos heeft een gespreksruimte in Doorn, maar is bijzonder flexibel als het gaat om gesprekslocatie. Om de belasting (bijvoorbeeld voor zijn burn-outklanten) zo gering mogelijk te maken, reist hij naar hun directe woonomgeving. Feitelijk begeleidt Jos klanten in heel het land.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag